Katiska oli Harestuanjärvessä melkein vuorokauden.  Parikymmentä ahventa ja pieni hauenrääpäle. Päästin kaikki pois.  Kasvakoon lisää.  Edellisen kerran ahvensaaliista otin vain puolikiloiset ja siitä yli. Niitä on helppo perata ja fileoida.  Pienempien kanssa tulee vaan reikiä sormiin. Valikoitsin siis viimeisen päälle mutta tulos oli silti 730 grammaa ruodotonta ahvenfilettä. 
Mahtaisiko saada siian jotenkin houkuteltua katiskaan. Tässä järvessä on siikaa mutta sellainen "kalastusalus" kun mulla on ei viitti meikäläisen taidoilla alkaa leikkiä verkon kanssa.

 Suuri yllätys politiikan rintamalla.  Eilen tuli ohjelmassa ' 60 minutes ' raportti USA:n onnistuneesta terroristijahdista Irakissa.  Laillinen hallitus sai 1,2 miljardia dollaria varustehankintaan.  Aseita ja muuta varustetta on löytynyt jokusen kymmenen miljoonan arvosta, ohjelman mukaan joukossa oli paljon loppuunkäytettyä ja sellaista millä ei ole mitään erikoista käyttöä.  Kysymys oli kuitenkin  siitä missä ovat muutama hallituksen ja Irakin puolustusvoimien talousekspertti.  Vaikuttaa myös siltä että 800 miljoonaa dollaria on mystisellä tavalla kadonnut.
Ohjelmassa sanottiin että kyseessä on kaikkien aikojen suurin varkaus. Rahasumma on kyllä niin suuri että se tekee muutaman ministeriön virkamiehen lopuksi ikää näkymättömäksi.  Luulisin.

Että semmosia tällä kertaa.